+34616185554 / Galliners, 17468 Vilademuls, Girona, Spain

Retir de silenci, detox, meditació o ioga, i massatge o drenatge

250,00

Retir de silenci, meditació / ioga, i massatge / drenatge de 2 dies (1 nit). Inclou l’allotjament en una masia en el tranquil poble de Galliners (Catalunya), en una habitació amb bany, alimentació vegeteriana, pràctica de silenci, un massatge corporal o drenatge limfàtic, i una meditació guiada o una sessió de ioga.

Hora d'arribada 9:00
Hora de sortida 12:00
Categoria:

Descripció

El retir de silenci, meditació / ioga, i massatge / drenatge es realitza en un entorn senzill i en plena natura a Galliners (Catalunya), un poble de cases de pedra entre l´Empordà i el Pla de l´Estany. T´esperen uns dies de desconnexió i de descans. I és des del silenci i la tranquil·litat que recuperes el teu potencial i la teva intuïció.

A l’arribada, amb la benvinguda prenem te/infusió, ens instal·lem i comencem a organitzar les activitats que podem fer els dies següents. Sempre adaptades a la necessitat del client. Un breu passeig, visitant una via romana i l’església del segle XVIII. Podreu escollir entre un massatge o un drenatge linfàtic, i entre una meditació guiada o una sessió de ioga.

El retir inclou l’allotjament en la masia Castel Bardera, en una habitació amb bany, alimentació vegeteriana, pràctica de silenci, un massatge corporal o drenatge limfàtic, i una meditació guiada o una sessió de ioga.

També teniu la possibilitat de fer un tast de diferents olis amb una sommelier de l’oli, practicar aromes i sensacions, recordant interessants memòries.

Tots els menjars són vegetarians, amb productes de Km 0, tenim uns formatges de vaca i cabra ecològics, ous, iogurts, verdures i hortalisses ecològiques, cultivades al costat de la casa. En tot moment tens accés a infusions i te.

Retirs a mida

Fem també retirs a mida. Expliqueu-nos quina idea teniu i us farem una proposta.