+34616185554 / Galliners, 17468 Vilademuls, Girona, Spain

Experiència i tast d’oli Premium

60,00

Visita al molí bicentenari restaurat per l’arquitecte i dissenyador Rafel Marquina i experiència sensorial d’oli d’oliva verge extra (AVOE) amb tapes, postres i cava. Si estàs interessat en una data o horari que no està disponible al calendari, consulta’ns.

Categoria:

Descripció

Experimenta sensacions, aromes i sabors espectaculars de dos olis en un entorn únic com és Castel Bardera, una masia del 1787 amb un molí d’oli familiar. L’experiència inclou la visita al molí, on veuràs quins materials s’empraven i quins eren els passos que es seguien per elaborar artesanalment l’oli, i la degustació d’una tapa amb productes ecològics locals i cava de l’Empordà.

Dolors Bardera, la propietària de Castel Bardera, condueix el tast d’olis i la visita a través de la història i les tradicions relacionades amb l’oli d’oliva pel jardí de la masía i el seu molí d’oli bicentenari, restaurats per l’arquitecte i dissenyador Rafael Marquina. Els aromes i sabors de diferents tripus d’oli desperten sensacions molt especials i memòries antigues. La Dolors es sumiller de l’AOVE (oli d’oliva verge extra) apassionada de la cultura i el tast d’oli d’oliva verge extra, experta en massatge amb oli d’oliva, drenatge linfàtic, reflexologia i pranic healing.

Castel Bardera es proposa fomentar i difondre tots els aspectes relacionats amb l’oli d’oliva verge extra, recordar la memòria col·lectiva dels nostres avantpassats. Un petit tresor del patrimoni oleic preindustrial que connecta amb un dels elements essencials de la cultura mediterrània, el cultiu de l’olivera.

Duració del tast i la visita: 1 hora.
Horari: De 12h a 13h.
Idiomes: català, castellà, anglès i francès
Tamany del grup: 20 persones màxim

Si estàs interessat en una data o horari que no està disponible al calendari, consulta’ns.